Začasno zaprtje šole

Na podlagi sklepa ministrice za izobraževanje, znanost in šport se zaradi ukrepov preprečevanja širjenja okužb s Covid-19, od 19. do 23. oktobra 2020 izvaja celoten pedagoški proces na daljavo.

Pouk na daljavo bo potekal po trenutno veljavnem urniku. Dijaki ste v skladu s šolskimi pravili dolžni obiskovati pouk na daljavo in izpolnjevati vse zadane obveznosti s strani učiteljev. Primarni komunikacijski kanal so spletne učilnice Arnes-Moodle, nekateri učitelji bodo kot sekundarni in podporni sistem uporabljali tudi platformo Teams sistema Office 365. Določene informacije boste dijaki prejemali tudi preko eAsistenta.

V kolikor se ne morete prijaviti v spletne učilnice (AAI prijava) se obrnete na svojega razrednika ali pišete direktno na: podpora@scng.si

Pripravili smo vam tudi kratka pravila pouka na daljavo in videopredavanj, ki jih najdete v prispevku šolsko delo doma.

Po tednu dni pouka na daljavo vas čakajo prve – jesenske počitnice, po njih pa upamo, da se boste lahko vrnili v šolske klopi. Da bomo to dosegli, se moramo vsi zavedati nevarnosti okužbe in se potruditi, da se ji izognemo z upoštevanjem že znanih osnovnih ukrepov.

Ostanite zdravi.

Veščine

Objavljeno

21. 10. 2020

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost