Teden univerze v Novi Gorici

Ob že tradicionalnem TEDNU UNIVERZE V NOVI GORICI so tudi letos pripravili nabor zanimivih dogodkov, da bi širši javnosti na zanimiv način približali različne vsebine s področja naravoslovja, tehnike, biotehnike, humanistike, umetnosti in poslovnih ved, ki jih poučujejo in raziskujejo na Univerzi v Novi Gorici. Še posebej se bodo posvetili mladim, ki bodo na dogodkih lahko spoznali različne poklice in karierne možnosti. 

Večina dogodkov se bo odvijala v SPLETNI OBLIKI, na platformi Zoom, in sicer od PETKA, 24. 9. 2021, do PETKA, 1. 10. 2021.

V petek, 24. 9. 2021, bodo Teden Univerze v Novi Gorici otvorili z dejavnostmi projekta Evropska noč raziskovalcev – Znanost za vse (ZATE) ter v Novi Gorici in v obliki spletnih srečanj spoznavali poklic raziskovalca/raziskovalke. V soboto, 25. 9. 2021, se bodo na Lavričevem trgu v Ajdovščini pridružili InCastri – dnevu ajdovske industrije in podjetništva in mladim predstavili izbrana perspektivna poklicna področja, vse do petka, 1. 10. 2021, pa se bodo odvijali različni spletni dogodki, ki so zanimivi tako za šolarje in šolarke, dijake in dijakinje kot tudi za širšo javnost.          

CELOTEN PROGRAM DOGODKOV TEDNA UNIVERZE V NOVI GORICI 2021

Veščine

Objavljeno

24. 9. 2021

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost