Šolsko delo doma

Pozdravljeni dijaki,

v tem prispevku vas želimo informirati, kako lahko v teh dneh, ko ni pouka komunicirate z učitelji in opravljate šolsko delo doma.

e-pošta

Nekateri učitelji vam bodo učno gradivo poslali kar po e-pošti. Sledite njihovim navodilom in izvedite vse potrebno kar vam bodo naročili.

e-učilnice

Za delo v spletnih učilnicah ŠC Nova Gorica potrebujete uporabniško ime in geslo.Prijavite se preko AAI prijave.

Vsak dijak dobi v prvem letniku ta podatek, če pa ste ga izgubili oz. pozabili naredite sledeče. V prijavnem oknu izberite Pozabljeno geslo

na kar se vam odpre novo okno za vnos vaših kontaktnih podatkov in sicer uporabniškega imena in e-naslova.

Če tudi tega ne veste, se obrnite na skrbnika Roberta Žagarja. Pri tem se predstavite s polnim imenom in priimkom ter EMŠO številko, ter navedite kateri oddelek obiskujete v letošnjem šolskem letu in v katerem šolskem letu ste se prvič vpisali na ŠC Nova Gorica.

eAsistent

Vsi dijaki imate dostop do eAsistenta. V kolikor nimate podatkov (up. ime in geslo) za prijavo in se še niste prijavili, pišite svojemu razredniku, ki vam bo preko eAsistenta na vaš e-naslov poslal navodila in vstopne podatke. Tudi v tem primeru velja, da se predstavite s polnim imenom in priimkom ter EMŠO številko.

Office 365

Vsi dijaki imate možnost uporabe spletnega MS Office-a oz. t.i. Office 365. V kolikor nimate prijavnih podatkov se obrnite na skrbnika Klavdija Merviča. Tudi v tem primeru velja, da se predstavite s polnim imenom in priimkom ter EMŠO številko.

Uspešno samostojno učenje in delo doma.

Veščine

Objavljeno

19. 3. 2020

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost