Obvestilo ob začetku šolskega leta

Spoštovani dijaki, bodoči dijaki Gimnazije in zdravstvene šole ter starši.

Pred nami je začetek novega šolskega leta. Verjamem, da ga velika večina že težko pričakuje.

Želim vam sporočiti, da se bo letos pouk začel v  nekoliko spremenjenih okoliščinah, saj na Šolskem centru v Novi Gorici poteka energetska obnova. Trenutno so v teku gradbena dela na vseh stavbah Šolskega centra razen na našem delu – novejšem delu zgradbe Srednje ekonomske in trgovske šole, vseeno pa je tudi ta šola del gradbišča.

Na Gimnaziji in zdravstveni šoli bomo z uvodnimi razrednimi urami 1. septembra začeli kot običajno.  Pouk se bo pričel 4. septembra, predvidoma tudi v ostalih stavbah, ki jih uporabljamo, saj so dela v zaključni fazi.

V naši stavbi se bodo gradbena dela (menjava oken) pričela predvidoma v drugi polovici septembra,  vendar se bomo potrudili, da bo pouk v prilagojenih pogojih potekal čim bolj nemoteno.

Na šoli in dvorišču bodo prisotni delavci, okrog šole je skladiščen potreben gradbeni material, šolsko parkirišče za parkiranje še nekaj časa ne bo v uporabi, tudi v stavbah bo do zaključka del zagotovo še nekaj nereda. Zato dijake vljudno prosim, da spoštujejo navodila učiteljev, da med stavbami prehajajo pazljivo, so razumevajoči in potrpežljivi.

V obnovljenih prostorih bodo pogoji dela in bivanja boljši, zato bodimo strpni in se  za nekaj časa prilagodimo danim razmeram.

Zahvaljujem se vam za razumevanje.

Želim vam prijeten začetek pouka v družbi sošolcev, novih sošolcev in učiteljev.

Srečno!

Tanja Čefarin, ravnateljica

Veščine

Objavljeno

29. 8. 2023

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost