Navodila ob ponovnem odpiranju šole

Danes objavljamo navodila za dijake, ki bodo od 18. 5. 2020 hodili v šolo oz. opravljali v šoli obveznosti iz izobraževalnih programov.

Pomembno je, da se zavedamo, da so ukrepi proti širjenju okužbe usmerjeni v vzdrževanje zadostne medosebne razdalje in s tem preprečevanje kapljičnega prenosa in v redno umivanje rok in čiščenje oz. razkuževanje površin in predmetov in s tem preprečevanje kontaktnega prenosa. Roke vedno smatramo kot kontaminirane, izjema je le neposredno po njihovem umivanju ali razkuževanju.

Z upoštevanjem vseh ukrepov bomo zmanjšali možnost za okužbo in s tem ščitili sebe in druge. Za pravilnost izvajanja samozaščitnih ukrepov mora odgovornost prevzeti vsak posameznik. Popolne varnosti ni.

Dijaki preberite navodila natančno. Tisti, ki boste prihajali v šolo ne pozabite na podpisano izjavo, ki jo morate obvezno prinesti s seboj in jo v šoli oddati. Mladoletnim dijakom podpišejo izjavo starši, polnoletni dijaki pa podpišejo izjavo sami.

Dane razmere so res posebne, vendar bomo z odgovornim ravnanjem in upoštevanjem navodil dosegli izpeljavo vseh aktivnosti, ki jih načrtujemo in ostali zdravi in v dobri kondiciji.

Navodila za dijake in starše za čas poteka priprav na maturo in maturo.

Veščine

Objavljeno

14. 5. 2020

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost